Primevest is Partner VGM congres ‘Transformatie in de slimme stad’

Vastgoedmarkt organiseert op 16 september a.s. het congres ‘Transformatie in de slimme stad. De weg naar de intelligente opbouw’. De Europese Commissie schetst een samenleving die sterk staat door digitale oplossingen waarbij mensen voorop worden gesteld, bedrijven nieuwe mogelijkheden krijgen en de ontwikkeling van betrouwbare technologie krachtig wordt gestimuleerd. Deze digitale transitie is in onze steden al volop aan de gang. Dankzij de aanwezige digitale infrastructuren kunnen we thuiswerken, online vergaderen en onderwijs volgen. Gemeenten gebruiken de digitale toepassingen steeds meer om bijvoorbeeld het beheer van de openbare ruimte slimmer uit te voeren. Inwoners, bedrijven en organisaties zijn steeds afhankelijker van een goed functioneren digitale infrastructuur. De transformatie in de slimme stad is de weg naar een intelligente opbouw om maatschappelijke uitdagingen anders aan te pakken. Tijdens dit congres komen de volgende thema’s aan bod: slimme mobiliteit, de energietransitie, een integrale gebiedsontwikkeling en de digitale veiligheid.

Het stedennetwerk van 40 grote gemeenten (G40) heeft een strategische agenda opgesteld. Ook hier is de digitale transitie essentieel om de ambities waar te maken. In dit event gaan we in op thema’s uit deze agenda (zie infographic). Dat doen we met aansprekende key-notes, een deskundig panel, inhoudelijke break-out sessies en een spetterende uitsmijter.

Primevest Capital Partners is Partner van dit congres en mag haar relaties een korting aanbieden voor dit event. Neem contact met ons op via Lisette.vanderham@primevestcp.com als u de kortingscode wilt ontvangen.

Voor wie is dit congres?
Vastgoedprofessional, ontwikkelaars, architecten, gemeente ambtenaren (directeuren ruimtelijke ordening, gemeente secretaris, stadsbeheer), beleidsadviseurs en wethouders.

Voor alle informatie zie: https://slimmestad.vastgoedmarkt.nl/

< Terug naar Media overzicht