Connecting
to real assets

We investeren in ‘real assets’ omdat we van mening zijn dat deze van fundamenteel belang zijn om te voldoen aan de basisbehoeften van de maatschappij: wonen, mobiliteit, communicatie, winkelen en eten.

  • Hoewel het gedrag van consumenten snel kan veranderen, heeft de onderliggende infrastructuur voor onroerend goed, zoals woningen, parkeergarages, vaste en mobiele communicatie-infrastructuurnetwerken die nodig zijn om aan deze basisbehoeften te voldoen, een lang economisch leven.
  • Dit maakt investeringen in ‘real assets’ een stabiele investering ondersteund door langdurige basisbehoeften van een brede gebruikersdoelgroep en biedt beleggers een stabiel rendement.
  • Bovendien zijn real assets niet langer ‘op zichzelf staande’ investeringen, maar zijn ze in toenemende mate een onvermijdelijk onderdeel van een verbonden wereld: SMART Homes, SMART Parking, SMART Cities – ze zijn allemaal verbonden door een digitale communicatie infrastructuur;
  • Om de waarde op lange termijn vast te leggen, richten we ons op hoe assets worden gepositioneerd in een steeds meer verbindende wereld. We beleggen alleen in echte activa die de mogelijkheid hebben om deel uit te maken van die verbonden wereld.