Smart
City
Nederland

Primevest Capital Partners is een pan-Europese institutionele investment manager, gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen van real assets. Wij werken voor institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Met solide kennis van de sector en focus op gespecialiseerde beleggingssectoren, zoals:

  • Parkeren
  • Communicatie infrastructuur
  • Wonen
  • Smart City

Primevest Capital Partners is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in deze sectoren. Primevest Capital Partners streeft ernaar om voor haar cliënten aantrekkelijke risk-adjusted rendementen te realiseren, met een focus op duurzaam inkomen en kapitaalgroei.

Primevest Capital Partners is een pan-Europese investment manager, gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen in vastgoed. Onze visie is om onze steden toekomstbestendig te maken door een betere connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid te realiseren. Dit doen we door middel van investeringen in heel Europa in moderne, betaalbare woningen, communicatie-infrastructuur en mobiliteitsoplossingen. Onze beleggingsfilosofie wordt gedragen door de aanhoudende urbanisatie en de noodzaak om de moderne behoeften van stedelijke gemeenschappen te faciliteren. Op deze manier leveren we een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit en duurzaamheid van het moderne leven.

Vanuit onze kantoren in Eindhoven, Utrecht en Berlijn beheert een team van 70 professionals 3 miljard euro aan beleggingen verdeeld over sectorgerichte fondsen, individuele institutionele mandaten en een aantal fondsen gericht op particuliere beleggers en family offices als gevolg van de acquisitie van Holland Immo Group. Primevest Capital Partners is onderdeel van de Primevest Capital Partners Holding B.V.

Primevest Capital Partners werd opgericht in 2018 na een management buy-out van onderdelen van Bouwfonds Investment Management en biedt klantgerichte beleggings- en asset management specialismen, ondersteund door een sterke corporate-governancestructuur ter ondersteuning van alle zakelijke en investeringsbeslissingen.