Smart
City
Nederland

Primevest Capital Partners is een pan-Europese institutionele investment manager, gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen van real assets. Wij werken voor institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Met solide kennis van de sector en focus op gespecialiseerde beleggingssectoren, zoals:

  • Parkeren
  • Communicatie infrastructuur
  • Wonen
  • Smart City

Primevest Capital Partners is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in deze sectoren. Primevest Capital Partners streeft ernaar om voor haar cliënten aantrekkelijke risk-adjusted rendementen te realiseren, met een focus op duurzaam inkomen en kapitaalgroei. Primevest Capital Partners heeft circa 1,6 miljard EUR beheerd vermogen, verdeeld over vijf sectorgerichte fondsen en drie individuele institutionele mandaten. Primevest CP heeft 40 professionals in dienst en opereert vanuit kantoren in Utrecht en Berlijn.

Primevest Capital Partners werd opgericht in 2018 na een management buy-out van onderdelen van Bouwfonds Investment Management en biedt klantgerichte beleggings- en asset management specialismen, ondersteund door een sterke corporate-governancestructuur ter ondersteuning van alle zakelijke en investeringsbeslissingen.